• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Tarkett Laminaat

Het merk Tarkett doet er alles aan om klanten de meest optimale beleving qua vloeren te bieden waarbij het welzijn van mensen en respect voor het milieu centraal staan. Tarkett vloeren zijn duurzame, innovatieve vloeren van topkwaliteit. Tarkett heeft diverse producten in het assortiment waaronder Houten vloeren, vinyl, linoleum, tapijt / vloerbedekiing, vloerkleden (op maat) en laminaat.

Tarkett laminaat

De Tarkett laminaat collectie bestaat uit moderne, eigentijdse vloeren en zijn verkrijgbaar in diverse dessins. Ook hier is laminaat - dankzij een speciale relieftechniek - nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. De productie vindt plaats in Duitsland. Tarkett laminaat is goed bestand tegen krassen, strepen en vlekken en dankzij een simpel 2-lock-kliksysteem gemakkelijk te leggen zonder lijm.

Vijf collecties

Laminaat van Tarkett past in iedere leefruimte waaronder de hal, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers en/of thuiskantoor. De vloeren zijn onderverdeeld in vijf collecties, namelijk:

Lamin’Art

De Lamin'Art collectie is een geheel van kunstzinnige dessins waarmee je een duidelijk statement maakt. Een mooi geheel van nieuw uitgebrachte klassiekers en zwart-wit dessins. Voor wie durft!

Tarkett laminaat Laminart

Loft

Een speciale collectie waarbij de steeneffecten centraal staan. Laminaat in een geheel eigen sfeer van betonblokken of klassieke leisteentegels. Verrassend, licht en uniek.

Tarkett laminaat loft

Long Boards

De Long Boards collectie van Tarkett is gemaakt van met name klassieke houtsoorten. Met de vintage uitstraling en de extra lange plankmaat lijkt de woonkamer meteen groter.

Tarkett laminaat Long Boards

Vintage

Een unieke collectie houten vloeren met een verweerde en/of gerecyclede look. De dessins kenmerken zich door opvallende barstjes en knoesten en geven dit laminaat een nostalgisch tintje.

Tarkett laminaat vintage

Woodstock

Dé favoriet sinds jaren: de Woodstock collectie gemaakt van eiken. Dankzij de speciale reliëftechniek heeft dit laminaat een natuurlijke uitstraling waarbij de houtnerf extra opvalt. Het warme karakter van hout is duidelijk zichtbaar in deze collectie.

Tarkett laminaat woodstock

Ruime keuze designs

Tarkett Laminaat is verkrijgbaar in een ruime keuze aan designs. Van Forest Oak en Painted Black tot Patchwork, Nostalgic Pine en Grey Oak.

Geluidsisolatie

Voor een goede geluidsisolatie is de ondervloer zeer belangrijk. Met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Vloerverwarming

Deze Tarkett vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Louis Tapis Bussum
Wij hebben laminaat voorbeelden van Tarkett in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.
Wij leveren Tarkett vloeren onder andere in:
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.tarkett.nl voor meer informatie over dit merk.Andere merken / producten in ons assortiment:

TAPIJT

GORDIJNEN

ZONWERING

VLOEREN