• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Douwes Dekker Laminaat

Vloerenfabrikant Douwes Dekker® heeft twee verschillende type vloeren in het assortiment, namelijk laminaat en PVC. In de categorie laminaat vloeren vindt men vijf verschillende collecties en in de categorie PVC vindt men vier verschillende collecties. De karakters van de diverse vloeren variëren van stoer, strak, robuust, elegant tot modern, romantisch, trendy, klassiek en meer. In totaal zijn er circa 60 soorten vloeren verkrijgbaar. Alle Douwes Dekker® vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming!

Laminaat

Laminaat is en blijft populair. Deze vloer bestaat uit planken met een decor-laag die vastzit op een (watervaste) onderlaag. De Douwes Dekker laminaat vloeren hebben een kliksysteem en worden altijd ‘zwevend’ gelegd, een zogenaamd kliklaminaat. Het grote voordeel is dat laminaat zowel samengaat met vloerverwarming én –koeling.

Er zijn vijf verschillende collecties, namelijk:

1. Spontaan

Deze collectie bestaat uit trendy kleuren (grijs, wit en warme bruintinten) en past in alle woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamers en keuken. Deze collectie vloeren heeft geen V-groef en bestaat uit vloerdelen van 7 mm dik in mooie decors.

Douwes Dekker laminaat Spontaan

2. Sympathiek

Deze collectie heeft een natuurgetrouwe, matte houtstructuur waardoor de ruimte rust uitstraalt. Deze laminaatvloer bestaat uit 8 mm dikke vloerdelen met extra brede planken en een V-groef.

Douwes Dekker laminaat Sympathiek

3. Elegant

Een collectie rustige en eigentijdse vloeren met een natuurgetrouwe embossed-in-register structuur. Met andere woorden: alle noesten en nerven in het hout zijn zichtbaar. Dit laminaat is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit laminaat is 9 mm dik en heeft extra grote planken van 24,3 cm breed (en een lengte van 220 cm). De delen hebben een V-groef rondom. Deze V-groef benadrukt de overgang tussen de verschillende planken.

Douwes Dekker laminaat Elegant

4. Galant

Een unieke collectie visgraat laminaat met vloerdelen van 8 mm dik. Kies je voor Douwes Dekker laminaat visgraat dan haal je de sfeer van een parketvloer in huis. Dankzij de embossed-in-register structuur is dit laminaat niet van echt te onderscheiden. De vloerdelen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en een V-groef rondom.

Douwes Dekker laminaat Galant

5. Opgewekt

Dit is een collectie bestaande uit lichte vloeren. De planken hebben vellinggroeven langs de lange zijde en een embossed-in-register structuur voor een natuurlijke look. Een vloerdelen zijn 8 mm dik.

Voordelen laminaat

Laminaat is goed bestand tegen krassen, slag- en stootbestendig, extreem slijtvast, onderhoudsarm en men kan de vloer makkelijk schoonmaken. Er is een ruime keuze uit tientallen natuurgetrouwe houtdecors en de watervaste toplaag – in combinatie met het nauwsluitende kliksysteem – zorgt ervoor dat deze vloer goede bescherming biedt tegen water en ander vocht. De vloer is geschikt voor vloerverwarming en voor vloerkoeling.

Milieuvriendelijk

Al het hout dat in de Douwes Dekker®-vloeren verwerkt wordt, komt uit duurzaam beheerde bossen.

Geluidsisolatie

De ondervloer is van belang voor de geluidsisolatie. Met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Vloerverwarming

Deze Meister vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Louis Tapis Bussum
Wij hebben laminaat samples van Douwes Dekker in onze parketspeciaalzaak aan De Clinge 22-23 in Bussum op voorraad. Kom langs en laat u verrassen. Onze medewerkers helpen u graag.
Wij leveren Meister vloeren onder andere in:
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Utrecht, Weesp, Zeewolde en Zeist.

Ga naar www.douwesdekker.nl voor meer informatie over dit merk.Andere merken / producten in ons assortiment:

TAPIJT

GORDIJNEN

ZONWERING

VLOEREN